käte liigeste ravimine rahvakeelsetel viisidel

Homepage Olen valu seljavalu


Olen valu seljavalu


seljavalu peale rasedust. Postitus Postitas vaikenyy » 10.01.09, 8:16. raseduse ajal juba olin oma alaseljaga hädas, a nüüd on asi eriti kuidagi hulluks läinud veel. kuigi raskus ju kõhu pealt kadunud. alaselg on täiesti jäik ja lihas nagu ei veniks. kui proovin küüru selga tõmmata ja siis ei saa. selg jääb mingil hetkel kinni.



lõualuu liigeste põletik



22 mär. 2016 Ma olin vist kolmandat-neljandat kuud rase, kui mul seljavalu nii hulluks läks, et endale koju kiirabi kutsusin. Tulid. Koputasid vastu selga, soovitasid paratsetamooli võtta ja lahkusid. Too õhtu läks isegi paremaks olemine ja kuna järgmine päev oli nagunii ämmaka aeg, siis mõtlesin talle ka seda kurta.

Related queries:
-> kuidas vähendada jalgade liigeste põletikku
24 jaan. 2010 Piinav seljavalu vaevab aina nooremaid. Tiina Kolk Muidu võib mõnel tekkida hirm: kui mul praegu selg valutab, kas ma siis viie aasta pärast olen jalutu? Tegelikult pole seljavalu süvenev haigus, mis mingite aastate pärast põhjustaks püsivat kahjustust, ja seega tuleb olukorda rahulikult suhtuda.
-> kui jämesoole raskused kahjustavad selgroogu
Tere! Olen 25 a naine ja tervisega pole probleeme olnud, kuid umbes viimased 3 nadalat on selg ristluude juurest valutanud (tagurpidi T -kujuliselt). Kaisin nadal aega suusapuhkusel (slaalom).
-> liigeste ravi mee-arvustustega
Olen 27. aastane naisterahvas ja mind on juba mõned aastad vaevanud veidrad seljavalud. Pole seni nendega arsti juurde pöördunud, sest nad esinevad harva, umbes kord poole aasta sees või umbes nii - igatahes piisavalt harva, et ma täpselt ei mäleta, millal viimane kord oli. Aga samas on valu suhteliselt äge - ükskord .
-> ravim põlve artriidi raviks
24 nov. 2017 Külastaja küsib: Tere. Minul on pikka aega kestnud alaseljas (ristluu piirkonnas, pigem natukene vasemal pool) valud, mis painavad mind pigem õhtul/ööseti puhkeasendis. Valu on selline, mis nagu kiirgaks jalga ja teeb olemise väga ebamugavaks. Hulluks läks mul olukord umbes üle aasta tagasi, kui olin .
-> Ma hingesin ja valu seljas närve
19 okt. 2014 Ja no kolme kuu pärast peaks mu piinad enivei lõppema :) PS. mida ütles terapeut, et mul võib olla seljavalu tingitud ka sellest maovähendusoperatsioonist, sest kui kõht on lahti lõigatud, nagu mul, siis kõhulihased on nagu vähem tugevamad ja kõht toetub juba eos seljale ja nüüd kui ma veel rase ka olen, .




Olen valu seljavalu:

Rating: 560 / 835

Overall: 112 Rates